• 0728.928.898
  • 0728.928.897
  • 0744.357.189
(0)

Cum cumpar?

Comanda prin telefon

Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT.

Telefon: 0728.928.897(VODAFONE)
              0744.357.189(ORANGE)
              0761.617.617(COSMOTE)

In cazul in care ati lansat o comanda, veti fi contact prin email sau telefonic de unii din operatorii nostri.

Comanda prin email

Puteti lansa o comanda la adresa iflorescu2@gmail.com. In email trebuie sa specificati:
-codul produsului si eventualele comentarii la adresa acestuia in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale, dimensiuni, etc.;
-datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);

In cazul in care doriti mobilier la comanda va trebui sa atasati o schita impreuna cu toate detaliile necesare calculatiei ofertei sau daca doriti consultanta in aceasta privinta (proiectare, masuratori, etc.) precizati despre ce anume este vorba.
In cazul in care dupa 24 h nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati folosind numerele de la CONTACT.

Folosind formularul de comanda

In cazul in care doriti mobila la comanda si aveti o schita proprie, puteti folosi formularul de comanda sau trimisa prin email.

Folosind cosul de cumparaturi

Comanda produselor se va face prin apasarea butonului [Adauga in cos] aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia. Pe toata durata vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI ramane deschisa pentru vizualizarea, modificarea cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora. Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati TRIMITE COMANDA, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosul (produse, cantitati, preturi). In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda cu datele dumneavoastra sau sa folositi facilitatile oferite de contul deschis pe site. Mentionam ca aceste informatii sunt tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii dumneavoastra.

Dupa trimiterea comenzii procedura ulterioara este similara cu cea din cazul comenzii prin email.